Merkinnät teemasta ''

Rave on

Koko maailma kutoo – tai ainakin melkein. 162,893 ihmistä (juuri nyt) ja minä olemme löytäneet tiemme samaan virtuaaliseen lankatöiden runsaudensarveen. Olo on kuin pienessä marketissa asioimaan tottunut olisi viskattu valtavaan ostoskeskukseen, jossa unohtaa, mihin kerrokseen on päätynyt ja mihin oli suunnitellut menevänsä.

Ravelry on lankoihin hurahtaneiden aarreaitta. Paikka on täynnä toinen toistaan upeampia lankatöitä. Siellä esitellään malleja, lankoja, valmiita töitä, keskeneräisiäkin, kysytään neuvoa ja jutellaan aiheesta tai aiheen vierestä. Se on kuin oma blogi, oma tietokantapohjainen muistikirja, arkisto ja lähdeluettelo sekä kymmenittäin foorumeja yhdistettynä samaan kokonaisuuteen. Mieletön paikka!

Olen muutaman päivän aikana ehtinyt tekemään karkean listauksen omistamistani neulepuikoista, kirjaamaan tällä hetkellä työn alla olevat projektit ynnä pari suunnitelmaa, liittymään lukuisiin ryhmiin, joilla jokaisella on oma fooruminsa, sekä kirjaamaan muistiin nelisenkymmentä* kiinnostavaa mallia, pääasiassa neulepaitoja sekä neuletakkeja, joita tutkailen virikkeeksi neuletakkiprojektiini.

Jos pitäisin neuleblogia, voisin linkittää sen Ravelry-sivuilleni. Koska tämä on vain satunnaisesti käsitöitä koskettava blogi, en viitsi tätä sinne linkittää. Eri asia sitten on, jos joskus saan pystyyn suunnittelemani kuvagallerian.

Toistaiseksi tyydyn metsästämään ideoita neuleisiin ja vähän muihinkin lankatöihin. Kenties jopa osa niistä toteutuu päivänä muutamana.

*Kello 23.35. Korjataan edellinen tieto: 70, erehdyin selailemaan käsineitä, säärystimiä ynnä sekalaisia.