Merkinnät teemasta ''

Hyvä treeni, parempi mieli

Tänään oli syksyn ensimmäinen treeni-ilta. Tekniikkateemoja syksyn aluksi, josko en enää ole ihan varma siitä, onko teematunti oikea nimitys näille syksyn alun tunneille. Varsinaisia yhden teeman ympärille kiertyviä tunteja en ole suunnitellut, vaan perustekniikkaa, pieniä sarjoja ja nyppimistä.

Olen ennenkin todennut, että tanssitreenit tuovat hyvän mielen. Tänään oli oikein mukava virvoitella kroppaa kesäterästä (tai tietokonetyöterästä), vaikka emme mitään ihmeellisiä asioita vielä tehneetkään. Ensimmäinen tunti täytyy ottaa rauhallisesti ja pikkuhiljaa kiihdyttää tahtia. Kuukauden päästä ollaan jo hyvässä vauhdissa!

***

Muilta osin tänään oli pääasiassa surkean huono päivä: kaikki vastusti. Heräsin väsyneenä liian lyhyiden yöunien jälkeen, aamukiireissä lapsen takin vetoketju kieltäytyi yhteistyöstä. Päivän mittaan moni suunnitelma meni kokonaan uusiksi, turhaa työtä tuli taas tehtyä ja kaiken huipuksi päivän aikataulut pettivät pahemman kerran, joten tämän päivän duunit siirtyivät huomiselle. Syvä huokaus.

Mutta oli ihana huomata, että onnistunut treeni-ilta pyyhki pois niin väsymyksen, ärsytyksen ja isoimmat huoletkin. Huomisesta tulee varmasti kiva päivä!

***

Jälkihuomautus: näyttää siltä, että pääsen tarjoamaan tänä syksynä kovasti toivottuja disco oriental -viikkotunteja ynnä tekniikkatunnin. Sellaisia on toivottu, ja jollei isompia esteitä tule, sellaiset järjestän.