Merkinnät teemasta ''

Siis tuota… hups!

Kävin Eurokankaassa, lähinnä tekemässä katsastuksen, kun mitään tiettyä kangasta en ollut vailla.

Lycrapalat kävin tietysti läpi, sillä treenivaatteille on aina käyttöä. Myös jälkikasvu näyttää tarvisevan entistä pidempää lahjetta ja hihaa, joten ihan pelkästään pinkki–harmaa-linjalla en pysytellyt. Iso kahmalollinen löytyi käyttökelpoista.

Tarjouksessa oli myös palafroteeta. Esikoiselle voisi isompi kylpytakki olla jo tarpeen, joten mukaan tarttui iso pala turkoosia froteeta.

Sitten otimme summamutikassa valmiiksi pakatun kahden euron kassin, jossa oli sekalaisia kangaskaitaleita. Lasten iloksi, ellei muuhun, arvelin.

***

Olin jo korttia ojentamassa, kun myyjä mainitsi ohimennen euron ja kahden euron poistokankaat. Äkkiä kortti takaisin ja poistopinoa tutkimaan…

… ja muutamassa minuutissa hamstrasin vielä yhden ison säkillisen erilaisia kankaita ynnä koko loppupakan (16 metriä) ohutta tummansinervää kangasta, joka istuu täydellisesti erilaisiin somistus- ja taustakangastarpeisiin.

***

Menin siis katselemaan, löytyisikö mitään kivaa, ja toin mukanani yhden tavallisen kokoisen kanssin, kaksi tosi isoa kassillista sekä ison rullallisen kangasta. Uudet hankinnat varmaan viihtyvät hyvin kotoa entuudestaan löytyvien muutaman kangaskuution seurassa.

Jotten unohtaisi: Eurokankaaseen saa mennä vain silloin, kun siellä ei myydä tarjouskankaita. Pysyy järkikin mukana.