Merkinnät teemasta ''

Vihollisinvaasio, osa 2008

Yksi vihollinen eliminoitu. Useamman yksittäisen vihollisen invaasiota epäillään, pienehkö pataljoona saattaa olla mahdollinen.

Aivan, talvi on taas tulossa. Pihalla mennään öisin jo pikkupakkaselle, ja sisällä on niin mukavan lämpöistä. Vihollisten tavoitteena näyttää olevan jälleen kerran valloittaa meidän kotimme.

Myönnän, että näinkin pienet eliöt noin teoriassa mahtuisivat meidän neliöihimme ilman merkittävää tilanahtautta. Mutku ei. Ei, ei, ei. Tänne ei ole asiaa.

***

Kuulohavaintoja on ollut jo pidempään, tänään oli ensimmäinen ns. visuaalinen havainto. Sitä säesti karmea kiljaisu ja tasajalkasteppaus, jotka kuulemma tein minä, vaikka mielestäni suhtauduin viholliseen ilman suurempaa panikointia.

Otus oli iso ja se tepasteli menemään siihen malliin, että töminä kuului. Pienet hiiret ovat suhteellisen äänettömiä, joten rohkenen väittää, että tämä on joku mutaatiolaji, joka on kehitetty nimenomaan valtaamaan ihmiskodit.

***

Kuten todettua, tämä vihollinen on nyt eliminoitu. (En tosin ollut todistamassa tapahtumaa itse, sillä todettuani asiantilan lähdin hyvillä mielin illaksi töihin ja jätin urhoollisen perheeni suorittamaan hiirenmetsästystä.)

Eliminoinnista huolimatta kieltäydyn toistaiseksi istumasta pöydän ääressä jalat lattialla. Voihan olla, että eliminoitiin vasta adjuntantti ja päällikön missio on vielä vauhdissa.