Merkinnät teemasta ''

Ettei tulisi hätiköityä

Missä välissä minusta tuli vanha? Siis niin vanha, etten enää osaa tehdä tuosta vain mitään? Niin tosi, tosi vanha, että en ajattele pelkästään nenääni pidemmälle tai nurkan taakse, vaan otan ratkaisujen aikaperspektiiviksi justnyt-fiiliksen sijaan useamman vuoden?

(Tällaistako on olla aikuinen?)

***

Olen käyttänyt suuren osan päivää taustatutkimukseen. Työn alla on tulevien englanninkielisten sivujen hakemistojen nimeäminen, enkä halua tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Motto: tee kerralla kunnolla. (Sivuhuomautus: tee näin siitäkin huolimatta, että tekemisen aloittamisen suunnittelun ennakkovalmistelu saattaa kestää monta kertaa pidempään kuin itse tekeminen.)

Siis todellakin: olen viettänyt tuntikaupalla aikaa selaillen erilaisia sivustoja ja tutkien, miten niissä on nimetty kieliversioiden hakemistoja. Niille, joita asia kiinnostaa lähemmin, kerrottakoon, että todella monissa käytettiin englanninkielisille sivuille hakemistoa /en/, lukuisissa /english/ ja joissain /inenglish/.

Saa nyt sitten nähdä, mihin lopulta omilla sivuillani päädyn – siis olettaen, että pääsen jossain vaiheessa taustatyöstä itse tekemiseen.