Merkinnät teemasta ''

Superglittermetsästys

Tarvitsen ensi lauantain esiintymiseen glitter-paidan. Toki minulla on varastossa jonkin verran joustavia glitterkankaita, varsinkin semiglittereitä, mutta visioni huutaa superglitteriä.

Kävin katsastamassa lähikaupan kangastarjonnan: mietoa arkikimalletta (ihan kivoja toimistotrikookankaita noin muuten, mutta minusta 17 euron metrihinta on käsittämättömän paljon painetusta trikoosta) ja liimapaljettikankaita. Jälkimmäiseen lahkoon en aio enää sekaantua, sillä sen ompeleminen katkoi viimeksi niin ompelulankaa kuin pinnaani.

Ei siis mitään joustavia superglitterkankaita eikä kyllä kovin paljon joustamattomiakaan. Kävin kiertämässä nuoriso-osaston, ja totesin, että kimalle on sieltäkin hukassa. Pari paljetein koristeltua toppia siellä oli, mutta nekin edustivat lähinnä perusglitterosastoa. Aikuisemman väen osastolle tein vain yleissilmäyksen, joka oli musta. Selvästi syksy on tullut.

Matka jatkui meikkiosastolle, josta etsin meikkisieniä. Luonnollisesti katsastin samalla kertaa myös irtoripset. Sieltä löytyi lopultakin glitteriä! Olen hingunnut irtoripsiä, joiden nauhassa on kimalletta. Muiden ihmisten kokemusten perusteella moiset ripset on helppo liimata paikoilleen, ja ne näyttävät komeilta. Nyt minullakin on sellaiset! Tästä innostuneena tein vielä heräteostoksen: pari glitterkynsilakkaa halvennuskopasta ensi lauantain keikalle.

Huomenna on siis pengottava omat kangaslaatikot ja visioitava glitteripläjäys varastomateriaaleista. Lohdukkeeksi majoitun iltapuhteeksi korupöydän ääreen ja ryhdyn sommittelemaan itselleni ekstrasuperglitterkorvakoruja.