Merkinnät teemasta ''

Harkittuja hankintoja

Olen tänään käynyt pakollisella ostosreissulla: jälkikasvu tarvitsi toppapukua, talvikenkiä, suksia ja luistimia. Viimevuotisista kamppeista näkyy paljasta rannetta ja nilkkaa, varpaat eivät mahdu suoriksi jalkineisiin ja sitä rataa.

Vaikka luistimet jäivätkin seuraavan ostosreissun hankinnaksi – oikeaa kokoa on luvassa viikon sisään – niin vähiin kävivät kädet.

***

Pysähdyin dvd-hyllylle ja poimin kärryyn Greyn anatomian kolmoskauden. Pystyin aikoinaan katsomaan kolmoskaudesta vähän alkua, kun siirtyminen digilähetyksiin sörssäsi jo parikymmentä vuotta hyvin toimineen videonauhoitussysteemini. Olen sittemmin odottanut, että sarjasta näytettäisiin uusinta. Suurin piirtein kaikkea muut sarjat onkin uusittu, muttei Greyn anatomiaa.

Kolmoskauden dvd-boksia olen kuolannut niin kauan kuin se myynnissä on ollut. Ennen joulua (kun neloskauden dvd-boksi oli ilmestynyt) kolmoskauden hinta tipahti ihmismäisiin lukemiin. Tänään totesin, ettei se enää tässä loppusummassa paljon paina.

Neljäs kausikin olisi ollut, mutta tein itseni kanssa sopimuksen: katson ensin kolmosen. Eiköhän sitä neloskautta ole myynnissä vielä pitkään – ja tuskin hintakaan nykyisestä nousee.