Merkinnät teemasta ''

Satunnaisia muttei sattumanvaraisia

Olen päivän mittaan laitellut linkkejä tanssitutkimukseen pitkin nettiä – ja tietysti linkki tulee myös tänne blogiin.

Jos olet itämaisen tanssin harrastaja tai opettaja, käy vastaamassa Hannele Lindgrenin verkkotutkimukseen maaliskuun aikana. Hannele tutkii itämaisen tanssin harrastajia ja heidän syitään harrastaa tanssia.

Lue lisää tutkimuksesta. Sama teksti julkaistaan myös Ishtarissa 2/2009. Itse tutkimukseen voit osallistua tämän linkin kautta.

***

Tämä viikko ei ole kevään rankin, mutta sijoittuu kyllä korkealle kisassa. Perjantaina Jyväskylään esiintymään, viikonloppuna osallistun tanssikursseille – ja kunto on sairastelun jäljiltä mitä on.

Onneksi tanssikurssien hurmio on yleensä sellainen, että tehoja löytyy tyhjiinpuristetustakin.

***

Keitin iltapalaksi mustikkavispipuuroa kauramannasta. Luonnollisesti pistin sokeria alle puolet ohjeen määrästä, loput korvattiin makeutusaineella. Minusta puuro ei maistunyt oikein miltään – flunssa on taas varastanut makuaistin.

Ainoa, missä tänään on ollut nimeksi makua, oli ohra-risotto, johon ravistelin päälle loput garam masala -maustepurkista.

***

En ole tallentanut läppärille toistaiseksi juurikaan tiedostoja, ainoastaan tarpeelliset ohjelmat: selaimen, sähköpostiohjelman, OpenOfficen, tekstieditorin, FTP-ohjelman…

Virusskanneri tarkisti koko järjestelmän: skanneri löysi 465 688 tarkistettavaa tiedostoa. Pienistä palasista ohjelmat koostuvat. (Mitä kaikkea sylttyä käyttöjärjestelmän asennusvaiheessa koneelle automaattisesti oikein dumpataan?)