Merkinnät teemasta ''

Loppusuoralla

Otsikon ei pidä antaa hämätä: tässä on kyse vain yhdestä projektista, jonka valmistuskaari on kääntynyt kirkkaasti voiton puolelle. Aika monta muuta urakkaa vielä jää keskentekoiseksi.

***

Osuuskunta Myötävirtaus on saanut nettisivuston tänään. Tekijä pyytää huomauttaa, että ihan viimeistä piirtoa myöten valmis sivusto ei vielä ole, vaan luvassa on vielä yksityiskohtien hiomista ja työstämistä. Mutta suuret linjat ovat siinä.

Myötävirtauksen alaa on teatteri-improvisaatio. Osuuskunta järjestää kursseja sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Lisäksi osuuskunnan toimialaan kuuluu improvisaatioesityksiä ja musiikkitoimintaa.

***

Jos siis teatteri-improvisaatio kiinnostaa, kipin kapin Myötävirtauksen sivuille. Ja jos ei osuuskunnan ala inspiroi, kannattaa sivusto käydä katsomassa ihan vain valokuvien vuoksi – Myötävirtauksen hovikuvaajana on toiminut Teija Tuisku.

Ja puffin päätteeksi vielä selväsanainen osoite: www.myotavirtaus.fi.

(Tekijän kommentti: olen keskimääräistä tyytyväisempi Myötävirtauksen sivustoon, vaikka se vielä viilaamista vaatiikin. On ollut ilo työskennellä osana tiimiä!)