Merkinnät teemasta ''

Lukemattomat

Mistä tietää, että on kiirus?

Jos päivän postissa tulee käsityölehti (tässä tapauksessa Suuri Käsityö), mutta sitä ei ehdi edes selaamaan läpi ennen kuin juuri ennen töihinlähtöä. Silloin on kiirus. Muut lehdet joutaa lukemaan sitten joskus – järjestin taannoin sängyn viereen kertynyttä huojuvaa lukemattomien lehtien pinoa, jossa vanhimmat taisivat olla vuodelta 2007 –, mutta käsityölehdet tulee yleensä käytyä läpi siltä istumalta.

Lehdessä oli pikasilmäyksellä yksi kiva hamemalli ja pari kolme mukavaa ideaa. Ihan hyvä saldo käsityölehdelle näin liki viidentoista vuoden aktiivikäytön jälkeen.

***

Tänään luovutin khaligimekot koristeltaviksi. Katse siirtyy jo toiseen suuntaan: seuraavaksi täytyy ostaa muutama kymmenen metriä kankaita, jottako voin viettää lähiajat ommellen.

Tänään kaivoin myös esille juottovehkeet ja juotin käyttökuntoon yhden hopeisen kaulaketjun. Niin kovasti kuin mieli hinkuaisi juotostöihin, täytyy kieltää ne ainakin maaliskuuhun asti. Nyt pitäisi keskittyä esiintymiskorujen työstämiseen, niillä on deadline.