Merkinnät teemasta ''

Vapaapäivän riemuja

Piti oleman neljä (!) päivää vapaata (!). Ei ollut. Työmaat eivät edenneet toivottua tahtia, joten ankara puurtaminen nielaisi kaksi ensimmäistä potentiaalista vapaapäivää.

Mutta oli sentään vapaa viikonloppu (!). Sitäkään ihmettä ei ole hetkeen koettu.

***

Vapaa sunnuntai kului hyvin vapaamuotoisesti. Päivä vietetiin hellettä paossa sisätiloissa, pääasiassa television ääressä. Katsottiin pois monen monta tv-sarjan jaksoa, yksi elokuva ja American Idolin tulosjakso. Mielenkiintoista seurata tulosjaksoa tietämättä, millainen itse kisajakso oli ja keitä kilpailijat ovat (kun ei ole ollut niitä vapaita viikonloppuja, että olisin sarjaa livenä seurannut). Kummasti American Idoliin pääsee kyllä kiinni näin loppukaudestakin.

Kohtuuttoman ison osan päivää lohkaisi kynsien lakkaus. Hehkuvaa punaista varpaisiin, tummaa viiniä sormiin. Seuraava lakkaus on varmaan jo kesäisempiä sävyjä.

***

Kaivelin esille pari viime syksynä hylkäämääni neuletta. Helteestä huolimatta kudoin paksua villatakkiani ja pohdiskelin konttineuleen miljoonan langanpätkän päättelyä. Välillä virkkailin paljettihuiveja.

Kaivoin myös esille koko joukon Ottobre Design– ja Ottobre Design Woman -lehtiä. Olisi inspiraatiota ommella, mutta ensin pitäisi valita kaavat, piirtää ja leikata ne, valita kankaat, leikata ne… Juuh, ei vielä tänä vapaapävänä.

Mikä parasta, seuraavat vapaapäivät ovat ensi viikonloppuna. Tämähän on suorastaan ylellisyyttä!