Oireeton ja kolmas biisi

En pidä lääkkeiden syömisestä. Tänä keväänä olen nöyrtynyt ja syönyt allergialääkkeitä jo ennen kuin siitepölyallergian oireet ilmestyivät. Häkellyttävää kyllä, allergiaoireita ei ole tullutkaan. Nyt mietityttää, kannattaako niitä lääkkeitä syödä, kun kerran ei ole oireitakaan.

Aivan: todennäkösimmin ne oireet ovat pysyneet poissa juuri allergialääkkeiden ansiosta. Mutta silti pää yrittää väittää, että turhaan niitä napsii.

***

Kolmas päivä: kappale, joka tekee onnelliseksi.

Irving Berlin: Heat Wave, esittäjänä Marilyn Monroe (YouTube-linkki)
(pitempi otos elokuvasta, Ella Fitzgeraldin tulkinta,
Miss Piggyn Muppet-versio)

Kappale on loistava ja elokuvaversion sovitus temponmuutoksineen kiehtova. Valitsin biisin tähän kategoriaan erityisesti siksi, että aina kun kännykästäni kajahtaa kappaleen alkutahdit, tiedän, että sieltä soittaa joku perheeni jäsenistä.

Haluaisin sanoa, että...