Sujuu kuin tanssi

Ilta salilla. Ensin tanssibalanssia, jonka jälkeen oli taas sellainen olo, että keholla voisi tehdä melkein mitä vain. Tunnin intensiivinen kehotreeni tuntuu ihan toisenmoiselta kuin pikaiset vartit siinä välissä, kun on menossa sinne tai tulossa täältä.

Sen jälkeen tanssitreeniä, tekniikan hiontaa. Olen huomannut, että helpostakin asiasta saa vaikean, kun sitä ryhtyy oikein miettimään ja analysoimaan. Tänään yksinkertaisimmatkin asiat muuttuivat todella haasteellisiksi – ja kivaa oli!

Kun tekniikka on hallussa ja koreografia on uponnut päähän, voisi kuvitella, että tanssi on valmis. Ei, silloin treeni vasta alkaa. Tänään oli jo hetkiä, jolloin kaikki osui kohdalleen. Eivät ne hetket pitkiä olleet, mutta muutama tahti ja fraasi meni jo juuri niin kuin pitääkin.

Tänä iltana oli hetkiä, jolloin tanssi sujui kuin tanssi.

Haluaisin sanoa, että...