Poikkeus sääntöön

Kupillinen teetä höyryää, uusi vedenkeitin pääsi heti tositoimiin.

Uhmasin tänään lauantairuuhkia ja lähdin pitkän ostoslistan kanssa lähikauppaan. Vedenkeittimen lisäksi piti hankkia kangasta Saharan pukuihin, ompelulankaa (eihän minulla ole kellanvihreää lankaa omissa varastoissa), hammasharja (kenen idea on disainata hammasharjan keskelle jotain muovisia piikkejä? kolme käyttökertaa riitti, palaan vanhoihin malleihin), nauhat tenavan luistimiin (vaikkei enää tänä keväänä niille käyttöä olekaan) ja niin edelleen. Ei ihme, etten pidä shoppailusta.

***

Tänään koettiin sekin ihme, että olisin voinut hankkia jotain punaista ja kaunista, mutten hankkinutkaan. Pitkään käpälöitsin OBH Nordican ihanaa Chilli-vedenkeitintä: kaunis muoto, käteensopiva ja iiiiiihanan värinen. Mutta miltä punainen ihanuus olisi näyttänyt meidän siniharmaassa keittiössämme?

Mukaan tarttui sen sijaan Philipsin kiehutuskone, asiallisen näköinen, riittävän tilava (1,5 litraa) ja oletettavasti ihan hyvälaatuinen. Vesi kiehuu ja katkaisin toimii.

Tälle päivää on tiedossa pitkä työrupeama, teen voimalla urakoin. Montakohan pannullista saan vettä keittää?

Haluaisin sanoa, että...