Väärät näppäimet

Olen kahden päivän sisään kirjoittanut kaksi blogientryä, jotka molemmat ovat hävinneet taivaan tuuliin. Ensimmäinen katosi, kun kirjoittaminen vei liian pitkän ajan: tallennusvaiheessa en ollutkaan enää kirjautuneena. Toinen katosi, kun käsi lipesi läppärillä johonkin, ja tulikettu siirtyi edelliselle sivulle.

Kääk, kääk, kääk! Bolgeilussa kun ei edes tunneta automaattista välikopiointia. No, kirjoitin välineurheilusta ja univelasta, ehkä jossain käänteessä jaksan kirjoittaa samat tarinat uudelleen. *syvä huokaus*

Tämän synkeän harmaan marraskuun päivän käytän käsityöpuuhiin (jollen sitten unohdu nettiin puoleksi päiväksi, kuten välillä tuppaa käymään). Käsityöt ovat pysyviä, ne eivät katoa väärästä näppäimen painalluksesta — muttei niissä myöskään ole deleteä eikä ctrl+z -komentoja, virheet joutuu korjaamaan ihan itse.

Yksi vastaus merkintään “Väärät näppäimet”

  1. Toi on kyllä ihan totta! 😀

Haluaisin sanoa, että...