Speleissä tanssitaan

Nyt on sitten suuntaa-antavasti tiedossa, miten Speleissä tanssitaan. Luvassa on vajaan tunnin konsertti Speli-lauantaina illalla, tarkoittaa 26.7. Siellä nähdään Alhenan kansantansseja, Saharan estradipläjäys, Alavuden tanssijoiden keppitanssi, tanssikuopusten tanssinumero ja pari disco oriental -tanssia, ainakin. Jotain sooloa lupaan myös tanssia. Ilta rakennetaan puhtaasti vaatteiden vaihdon ehdoilla, joten komeaa Iman Zaki -pukuani en tälle estradille taida saada.

Perjantaillekin on luvassa tanssia, jossain käänteessä 25.7. on lyhyempi tanssirupeama, jossa nähdään ainakin minut – muilta en ole vielä ehtinyt kysymään. Eiköhän sinnekin saada pieni porukka joko Alhenan tai Saharan kantaväestöstä.

Lisäksi on tarkoitus olla menossa mukana pitkin Spelejä. Enpä pidä mahdottomana sitäkään, ettäkö spontaaneja pieniä ex tempore -tanssituokioita nähtäisiin niille tarkoitetuissa paikoissa.

Festarit ovat nurkan takana, mutta nyt nousee festarikuumeen lisäksi spelikuumekin. Ohimot jo kihisevät.

Yksi vastaus merkintään “Speleissä tanssitaan”

  1. Ihanaa, kun on esityksiä tiedossa, nehän ovat tämän meidän homman suola.

Haluaisin sanoa, että...