Salamasovituksia

Speli-treenit takana ja nyt alkaa olla kumpikin keikka kasassa. Töitä täytyy toki vieläkin tehdä, mutta puuttuneiden tanssien osalta tilanne on olennaisesti parempi kuin sanotaan vaikkapa eilen.

Do-tanssijoiden kanssa treenattiin urakalla ja rakennettiin superhelpot sovitukset tansseille. Hyvältä näyttää, ja viikon päästä vielä paremmalta, kun saadaan meikit ja puvut sun muut.

Duo-keikka muotoutuu myös. Sovitimme yhden popbaladin kahdelle tanssijalle sopivaksi, ja siitä tuli oikein kiva. Pidän näyttävien ryhmäsovitusten tekemisestä ja esittämisestä, mutta kyllä tällainen suht simppeli kahden tanssijan lavanhallintakin on sopivasti haasteellista. Kevyesti kuljetettavaa ja helposti muokattavaa, toisella tavalla komeaa kuin ryhmän kanssa.

Erityisen hauskaa on, että pääsen nyt duona esittämään yhden sellaisen tanssin, jota en ole itse vielä koskaan esittänyt, vaikka olen ainakin kaksi talvea sitä opettanut tanssiryhmilleni. Kivaa kannattaa kierrättää.

Haluaisin sanoa, että...