Huh!

Kahdet kenraalit samana päivänä on kieltämättä paljon, varsinkin kun niitä ennen on vielä kahden tunnin treenit. Mutta nyt on nähty, että Speli-keikkojen kokonaisuus on toteutettavissa.

Toki pari muttaa on joukossa. Muutama puvunvaihto pitää hoitaa tosi sähäkästi eikä kuppailemaan parane jäädä. Erityisesti perjantain puvunvaihtoihin täytyy vielä kehitellä pari nopeuttavaa ratkaisua: lavalta tanssista A ja puvusta A pukuun B ja takaisin lavalle tanssin B vei nimittäin melkein kolme minuuttia, kun olin arvellut, että alle kahdessa selviäisi. Täytyy siis hioa puvunvaihtotekniikkaa!

Nyt kun olen nähnyt kummankin illan ohjelmiston puvut ja meikit päällä, uskallan luvata, että näistä tulee hienot, värikkäät ja monipuoliset keikat. Sen kunniaksi mainospala: perjantaina 19.30 puolen tunnin pläjäys sooloja ja duettoja, lauantaina 20.15 tunnin keikka ryhmätansseja, kumpainenkin Alavudella Kunto-Lutrassa Eteläpohjalaisissa Speleissä. Tulkaa ja täyttäkää katsomot!

P.S. Do-tanssijoille tiedoksi: Habibin sovitus on päivitetty, nyt opiskelemaan ennen keskiviikon ylimääräisiä treenejä.

Haluaisin sanoa, että...