Virallinen univormu

Lähipäivien säätiedotus kertoo, että kesä on saapunut. Villapaidat voi pistää väliaikaiseen säilöön, ja ehkä minä sen täkinkin voin pistää peiton päältä kokonaan sivuun muutamaksi yöksi.

Piti käydä ostamassa neppareita tanssipuvun varmistukseksi ynnä jälkikasvun Speli-keikalle esiintymiskelpoinen valkoinen t-paita (koska mainittu säätiedotus enteilee sellaisia lämpötiloja, jolloin pitkähihainen valkoinen paita ei ole miellyttävin mahdollinen asu). Helle oli onneksi vienyt suurimmat väkijoukot nauttimaan kesästä shoppailun sijaan, joten kauppaan mahtui sisälle.

Ostoslistalla olleita tuotteita metsästäessä osuin ale-lapulla varustetulle bikiniosastolle. Olen hiniöinyt jonkinsorttista kaksiosaista “uima”pukua jo pitempään, mutta useimmat kivannäköiset bikinit loppuvat kuppikokoon C. Nyt onnisti, tuplaten!

Toiset bikinit olivat naurettavan halvat ja laatu odotuksenmukainen. Toiset taas oli laputettu Triumphin logolla ja hintalappuunkin oli pistetty roimasti isompi summa, mutta kun koko ja väri (pinkki yläosa) osuivat kohdalle, ei tarvinnut paljon käydä arpomaan.

Lähipäivät aion pukeutua (kotosalla, toim. huom.) viralliseen kesäunivormuun: bikineihin ja saronkiin. Nyt vielä jääpaloja pakastumaan, sitten on helleaseet hankittuina.

Haluaisin sanoa, että...