Tanssisyksy vauhdissa

Opiston ryhmät on saatu kunniakkaasti alkuun. Väkeä on joka ryhmässä salin täydeltä paitsi edistyneissä – mutta Alhenassa laatu korvaa kirkkaasti määrän. Alhenan tanssijat ovat sitä joukkoa, joka on tanssinut jo vuosia ja tanssii vielä vuosia, joten siinä ryhmässä ei käy kato. Toivottavasti myös muissa ryhmissä mahdollisimman moni jaksaa innostua vielä syksyn pimeinä iltoinakin tanssitunnille lähtemisestä.

Muutenkin talven kuviot alkavat loksahdella paikalleen. Jatkavien tanssijoiden koreografiasuunnitelmat ovat reilassa, ja nyt, kun ryhmät ovat alkaneet, osaan kuvitella, mitä perusryhmillekin tarjoan. Alavutelaiset saavat satavarmasti helpon poppiksen, mutta kuortanelaisten tanssia täytyy vielä miettiä. Tilauksessa on helppoa ja kivaa, ja yritän ihan oikeasti helppoa loihtia.

DO-tanssit alkavat löytää kuosiaan, ja – tämä on minulle henkisesti tärkeintä – talven lämmittelytansseille on biisit. Haasteellisinta on saada lämppärit kasaan, muut tuntikuviot rullaavat kyllä.

Haluaisin sanoa, että...