Päivittelyä

Tiedättehän, miksi tietokoneohjelman uuden version asentamista kutsutaan päivittämiseksi? Koska se kestää päivän. (Surkea puujalkavitsi, mutta tämänpäiväisen rupeaman jälkeen pelkkää faktaa.)

Olen tänään päivittänyt koneille uuden version virustentorjunnasta, eikä se toden totta hoitunut ilman ärräpäitä ja ongelmia. Miten nykymaailmassa jokin voi olla niin h-i-d-a-s-t-a?

Koneillani on ollut Nortonin virustorjunta hamasta muinaisuudesta. Nyt oli taas paketti katkolla, ja tarkoitus oli miettiä, olisiko jokin muu virustorjunta notkeampi. En ehtinyt tekemään perinpohjaista tutkimusta, joten päätin uudistaa Nortonin vielä vuodeksi. Ehkä ensi syksynä olen tarmokkaampi.

***

WordPress pitäisi myös päivittää. Viimeisimmältä päivityskierrokselta muistan, että automaattipäivitys takkusi ja käsinpävityksessä onnistuin hävittämään yhden blogin koko ulkoasun. Onneksi oli varmuuskopio.

Haluaisin sanoa, että...