Vihollisinvaasio, osa 2008

Yksi vihollinen eliminoitu. Useamman yksittäisen vihollisen invaasiota epäillään, pienehkö pataljoona saattaa olla mahdollinen.

Aivan, talvi on taas tulossa. Pihalla mennään öisin jo pikkupakkaselle, ja sisällä on niin mukavan lämpöistä. Vihollisten tavoitteena näyttää olevan jälleen kerran valloittaa meidän kotimme.

Myönnän, että näinkin pienet eliöt noin teoriassa mahtuisivat meidän neliöihimme ilman merkittävää tilanahtautta. Mutku ei. Ei, ei, ei. Tänne ei ole asiaa.

***

Kuulohavaintoja on ollut jo pidempään, tänään oli ensimmäinen ns. visuaalinen havainto. Sitä säesti karmea kiljaisu ja tasajalkasteppaus, jotka kuulemma tein minä, vaikka mielestäni suhtauduin viholliseen ilman suurempaa panikointia.

Otus oli iso ja se tepasteli menemään siihen malliin, että töminä kuului. Pienet hiiret ovat suhteellisen äänettömiä, joten rohkenen väittää, että tämä on joku mutaatiolaji, joka on kehitetty nimenomaan valtaamaan ihmiskodit.

***

Kuten todettua, tämä vihollinen on nyt eliminoitu. (En tosin ollut todistamassa tapahtumaa itse, sillä todettuani asiantilan lähdin hyvillä mielin illaksi töihin ja jätin urhoollisen perheeni suorittamaan hiirenmetsästystä.)

Eliminoinnista huolimatta kieltäydyn toistaiseksi istumasta pöydän ääressä jalat lattialla. Voihan olla, että eliminoitiin vasta adjuntantti ja päällikön missio on vielä vauhdissa.

2 vastausta merkintään “Vihollisinvaasio, osa 2008”

  1. Meillä on vielä ollut aika rauhallista.

    Yhden olen sisällä nähnyt ja se saatiin kanssa eliminoitua suht nopeasti. Siitä on aikaa jo kohta kuukausi. Voisiko sitä toivoa, että oli se päällikkö.

    Toivottavasti meno ei yhtä hurjaksi tule kuin viime vuonna, silloin olin hermoromahduksen partaalla.
    Niitä oli enemmän kuin koskaan viimeisen seitsemän vuoden aikana.

  2. Jos havaintoja ei ole tullut kuukauteen, julistaisin alueen vihollisvapaaksi. Tai sitten voi olla, että viholliset ovat harvinaisen ovelia…

Haluaisin sanoa, että...