Tuli hyvä tanssi

Olen pitänyt alkusyksyn disco oriental -kurssia erityisryhmälle. Tässä tapauksessa erityisryhmä viittaa siihen, että opetuksen tilasi oppilaitos omille oppilailleen, eli kurssin osanottajakunta oli jo lähtiäisiksi rajattu.

Muutaman viikon kurssin suunnitelmassa oli hauskaa treeniä, iloista tanssia ja helpohko koreografia. Hauskaa oli, treenattua tuli, mutta se helpohko koreografia… no jaa, helpon tekeminen ei ole minun vahvimpia puoliani.

Mutta hyvä tuli, vaikkei ihan helppo ollutkaan. Tanssissa on kivoja sarjoja, joissa on yllättävän paljon sälää, ja pariin pätkään tehtiin mukava ryhmäsovitus, joilla saadaan tanssiin muotoa ja imua. Tanssijat olivat tyytyväisiä, kurssin tilaaja oli tyytyväinen ja minä olin tyytyväinen.

Tai no, täysin tyytyväisiä eivät tanssijat olleet: he sanoivat, että kurssia olisi voinut jatkaa vaikka koko vuoden. Jatkoa onkin jo suunnitteilla, vaikkei enää tämän vuoden puolelle.

Haluaisin sanoa, että...