Päivän päivitys

Harvinaisen ahkera päivä: olen istunut koko päivän koneella ja saanut paljon päivitettyä.

Olen päivittänyt yhden foorumin uusimpaan phpBB:n versioon. Mikä häkellyttävintä, kaikki näytti toimivan vielä päivityksen jälkeenkin.

Tästä innostuneena päätin päivittää blogini uusimpaan WordPress-versioon. WordPressistä on tulossa uusi versio, 2.7, mutta sen ilmestymistä on juuri lykätty kuun lopulle. Päätin siis päivittää WordPressin nyt, kun päivitys tuntui sujuvan.

Ja katso: ei minkäänlaisia päivitysongelmia! Minun ei tarvinnut tehdä kuin yksi korjaus käsin, siirtää muokkaamani locale-tiedosto oikeaan paikkaan, jotta viikonpäivät ja kuukaudet näkyvät taas suomeksi.

Kun kerran kaikki menee näin putkeen, päätin ottaa rohkean askeleen ja lopultakin siirtää yhden blogin wordpress.comista omalle domainilleni. Luonnollisesti homma oli pakko kokeilla vaikeimman kautta: loin itse (!) tietokannan, asensin käsin (!) WordPressin version 2.6.3, ja lopulta kaiken sutjakkaasta sujumisesta innostuneena päivitin vielä 2.7:n betaversioon.

Se 2.7 on kyllä varsin miellyttävä käyttää, noin ensimmäisten kokemusten perusteella. Koska todennäköisesti päivitysten onnistumisessa on päiväkohtainen rajoitus, en enää yritä päivittää muita blogeja betaversioon. Ehkä minä vielä kuukauden päivät jaksan näitä vanhallakin versiolla kirjoittaa.

Yksi vastaus merkintään “Päivän päivitys”

  1. I am happy you made it. Congrats! (I am reading in chronological order, so the comments may be odd at times.)

Haluaisin sanoa, että...