Hiihto”loma”

Tällä viikolla on hiihtoloma. Itse asiassahan viikko on jo puolessa, mutta tänään on ensimmäinen ns. vapaapäivä.

Ishtarin tekeminen nielaisee aina hiihtoloman ensimmäisen viikonlopun. Yleensä lehdenteko on sen verran intensiivinen projekti (= yötä myöten), että seuraava viikko menee toipuessa.

Nyt ei ole aikaa toipua, täytyy vaihtaa työn lajia. Eilisillan olin treenaamassa salilla pitkästä aikaa opetuksen ulkopuolella. Kovin tehokkaaksi en illan prosessia voi nimittää, mitään valmista en saanut tehtyä, mutta monta projektia eteni riittävän pitkälle. Nyt voin taas jatkaa hommia kotona.

Tällä viikolla on sitten useampi urakka. Postissa tulee uutta työmaata, ompelukoneella ja tietokoneella täytyy istua, huominen menee Seinäjoella diabeteskontrollissa (ja täytyyhän sitä käydä vilkaisemassa kangaskauppaa), sunnuntaina pidän disco oriental -kurssit. Siinä se loma sitten olikin. Kesä tuntuu kovin kaukaiselta, mutta hyvä niin: tekeillä on monta inspiroivaa projektia ennen kesää.

Yksi vastaus merkintään “Hiihto”loma””

  1. Monta projektia = on mihin tarttua, vaikka jokin projekti viipyisikin.

Haluaisin sanoa, että...