Sarjatyötä

Teen mielelläni hommia sarjatöinä. Kun käännän aivoni jollekin tajuudelle, on helppo urakoida samaa asiaa vähän pitempäänkin.

Laskin toiminimen alv-tilityksen. Samalla vaivalla syntyi sekä syyskuu, joka nyt piti tilittää, että lokakuu, sekin kuu kun on jo paketissa.

Olen viettänyt tämän päivän harventaen akvaarioita. En ole koko syksynä ehtinyt enkä jaksanut trimmailla akvaariokasveja, ja innokkaimmat kasvajat olivat venyttäneet mittaa niin paljon, että valoa ei tahtonut riittää pohjakasveille. Yhden akvaarion kasvien nyppiminen jäi ensi viikon urakaksi, mutta muuten kaikki kasvit on nyt palautettu ruotuun.

Eilinen oli korvakorupäivä. Päivän saldona oli yhden korvisparin viimeistely ynnä kuusi paria uudenlaisia korvakoruja (ja yhden korusetin täydennys rannekorulla ja yhden kaulakorun työstäminen rannekorun pariksi ja sen sellaista, mutta niitä ei lasketa, koska ne eivät ole korvakoruja).

Alkuviikosta sarjatyö jatkuu. Ainakin kahta, kolmea korvakorumallia olisi tarkoitus pyöräyttää kohtuullinen erä myyntiin, seuraavan Ishtarin valmistelu-urakat pistän vauhtiin ja talven uudet koreografiat ovat taas työstökierroksella.

Haluaisin sanoa, että...