Selvisinpäs

Ei ehkä pitäisi tuulettaa ennen kuin huomisiltana, jos olen saanut kaikista akuuteista pakollisimmat pois käsistä, mutta tuuletan ihan pikkuisen kummiskin: selvisin kuin selvisinkin viikon opetuksista.

Maanantaipäivän kuume veti tehot nollille, ja näkyihän se toki tanssituntien pidossa, mutta pystyin pitämään opetukset jonkinsorttisella intensiteetillä, joten tanssijat saivat lihaksensa lämpimiksi ja jotain uutta pureskeltavaakin.

Kovin suuriin tekniikkahiontoihin minusta ei ollut, ja mallia en kovin paljon jaksanut näyttää, kun voima valui jäsenistä pois, mutta kriittiset osuudet sain pidettyä kasassa. Muutaman kerran pikkuisen innostuin oikeasti tanssimaan, ja hyvältähän se tuntui, noin teoriassa, sen viisitoista sekuntia, jonka kroppa jaksoi oikeasti tehdä jotain. Sitten taas jatkettiin miimisesti eteenpäin.

Kun vielä huomisen pakollisista kuvioista selviän, voin maastoutua purkamaan ne pakollis-akuutit hommat pois. Viikonlopun ohjelmassa on lepoa, paranemista ja sen verran töitä, että kohtsillään-pakollis-akuutit hommat pääsevät vauhtiin. Jos oikein hyvin menisi, niin ensi viikolla jaksaisin tunneilla jo tanssiakin.

Haluaisin sanoa, että...