Hymyilyttää

Olen hymyillyt perjantaista asti lähes tauotta. Perjantaina oli tanssiryhmieni kevään päätöstapahtuma Onnenvärinät. Tapahtuma onnistui erinomaisesti lievästä ennakkostressistä huolimatta. Koko tanssiporukka oli perjantai-illan päätteeksi yhtä hymyä, ja positiivinen palautevirta on jatkunut illan jälkeen vuolaana.

Lauantaina reissasimme Alhenan kanssa Tampereelle esiintymään Mihrimah ry:n näytöksessä. Reissu oli oikein onnistunut ja sädehdimme tyytyväisyyttä paluumatkalla. Sunnuntaina oli vielä yksi esiintymiskeikka.

Josko kaikki esiintymiset olivat hyvin hymyilyttäviä tapahtumia, niin kestohymyn tuottaa tieto siitä, että minut on valittu esiintymään Yallan perjantai-illan näytökseen. Hymyä pukkaa ihan väkisinkin!

Olen likimain toipunut esiintymisviikonlopusta. Illalla alkavat teematunnit, ja lähin 6½ viikkoa kuluu sujuvasti aleksandrialaismekkoa koristellessa. Täytyy saada ommeltua paljetti poikineen, jotta voin se mekko päällä astua Yallan lavalle.

Mutta kuiteskin hymyilyttää. Kauankohan hykerrys jatkuu?

Haluaisin sanoa, että...