Elämme merkittäviä aikoja

Viime viikko on ollut täynnä erittäin merkittäviä tapahtumia.

Perjantaina kellon oppinut sai itse valita mieleisensä kellon, jota on sittemmin tuijoteltu mennen ja tullen. Kellonajat raportoidaan vartin välein, mikä johtuu siitä, että tuore kellollinen tietää tasatunnit, puolet tunnit sekä vartit.

Lauantaina käytiin hankkimassa korvareiät. Vuosi sitten minulle sanottiin, ettei ikinä ikinä ikinä reikiä, mutta viime talven mittaan halu saada korvakorut kasvoi ja päätös kypsyi. Niinpä reiät laitettiin — ei tokikaan ilman kyyneliä, mutta omasta halusta kuitenkin. Nyt korvissa sädehtivät ensikorvakorujen kristallit (tai mitä sitten ovatkaan).

Jotkut sanovat yhä muistavansa, miten oppivat ensimmäistä kertaa ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä. Viikonloppuna saimme ihailla, miten tasapaino löytyy ja pyörän hallinta paranee. Parin viikon apupyörätön treeni tuotti tulosta.

Haluaisin sanoa, että...