Hidas, hitaampi…

Sain tänä iltana multimediaviestin. Tai tarkemmin ottaen sain tekstiviestin, että minulle on saapunut multimediaviesti, ja ohjeet käydä hakemassa viesti netistä. Kännykän asetuksissa lienee jotain vikaa, kun viesti ei tule suoraan kapulaan asti.

Viesti oli lähetetty minulle vuorokausi sitten.

Kirjataan muistiin: ykkösluokan kirjeet ja multimediaviestit kulkevat yhtä nopeasti. Toisaalta meille ykkösluokan kirjeposti kulkee useimmiten kaksi päivää, kun emme ihan sivistyksen ytimessä asu.

Ehkä multimediaviestitkin kulkevat hitaammin maaseudulle?

Yksi vastaus merkintään “Hidas, hitaampi…”

  1. […] rahoja siirtää pankista A pankkiin B (ja tämä siis aikana, jolloin melkein kaiken muun – paitsi multimediaviestit – voi lähettää muutamassa sekunnissa), mutta tämän tosiasian kanssa on joutunut […]

Haluaisin sanoa, että...