Loppu muttei loppu kuiteskaan

Tänään olivat kevään viimeiset opiston tanssitunnit. En olisi edes muistanut, ellen olisi pysähtynyt oikein ajattelemaan. Toiminimeni järjestämien ryhmien kevätlukukauden viimeiset tunnit ovat huomenna, mutta se ei tarkoita, ettäkö tässä peukaloita pääsisi pyörittämään, sillä…

… ensi viikolla on kenraalit joka ilta, kunnes perjantaina on Onnenvärinöiden aika. Sinne asti ompelen pukuja ja viilaan esityksiä ja treenaan sooloja ja säädän puvustuksia ja hion ohjelmaa ja väsään käsiohjelmaa ja myyn lippuja ja… Sanotaan, että pidän itseni kiireisenä.

Onnenvärinöiden jälkeisellä viikolla alkavat loppukevään teematunnit ja disco orientalin kevätkoreografian tunnit ja tanssibalanssi ja Saharan uuden koreografian treenit, joita jatketaan hamaan kesälomaan saakka.

Lauantaita 25.4. kohti mennään täyttä höyryä, sillä silloin on Etelä-Pohjanmaan itämainen ilta, jota Sahara on järjestänyt koko kevään.

Ryhmieni itämaisen illan esitykset eivät enää tuo lisätyöllistystä, sillä siellä nähdään samat tanssit kuin Onnenvärinöissäkin, mutta osaan silti kuvitella, että ihan toimettomaksi ei tarvitse silläkään viikolla heittäytyä.

Muutama lisätunti vuorokauteen ei tekisi pahaa, mutta muuten on kivaa. Valmistumassa on joukko komeita tansseja!

Haluaisin sanoa, että...