.htaccess ja sanat hakusassa

Joskus löytäminen voi olla niin vaikeaa.

Tein syväluotaavaa tutkimusta .htaccessin maailmaan. Tiesin, mitä etsin, ja olin ihan satavarma, että joku muukin oli ongelmaa joskus mielessään pohtinut. Mutta kun en tiennyt, millä hakusanalla lähtisin hakemaan.

Tein siis kymmenittäin hakuja, joista jokainen antoi minulle uusia hakusanoja, joita yhdistelemällä pääsin aina vain lähemmäs sitä oikeaa hakusanayhdistelmää, jolla voisin löytää sen, mitä hain.

Lopulta löytyi sivu, josta löytyi linkki sivulle, joka kertoi ihan selväsanaisesti, millaiset rivit .htaccessiin täytyy kirjoittaa, jotta homma pelaa. Kirjoitin ne, siirsin .htaccessin paikalleen ja kas, kaikki toimii.

Prosessiin meni vain hirveän kauan. Seuraavaksi voisivat kehittää Googlesta sellaisen version, joka osaa vastata myös kysymyksiin, joihin ei ole sopivia hakusanoja. Sellainen intuitiivinen hakukone, kiitos!

Haluaisin sanoa, että...