Olisi pitänyt koputtaa puuta

WordPressin versio 2.8 on ilmestymässä hiljakkoin, mutta minä vasta hoksasin uuden ulottuvuuden versiossa 2.7.

Sen tiesin, että tags-välilehdeltä löytyvät aakkosjärjestyksessä kaikki tagit, joita blogissa käytän (niitä näkyy olevan 28 sivullista, 20 tagia per sivu – valtaosa varmaan yhden kerran tageja). Kaikesta päätelleen minun ei ole ollut isommin tarve vierailla tags-välilehdellä, sillä vasta nyt huomasin, että siellä on myös tag cloud.

Tägipilveen on kerätty useimmin esiintyvät tagit blogissani, samaan tapaan kuin monissa blogeissa tai foorumeilla on sivupalkissa. Hauska systeemi.

***

Kuten arvata saattaa, tägipilvestäni löytyy joukko tanssiin liittyviä sanoja, samoin nettiin ja verkkosivuihin liittyviä ilmaisuja. Luonnollisesti myös valikoima käsitöihin ja koruihin sekä kirjallisuuteen liittyviä tägejä on ollut taajaan käytössä.

Isommalla – ovat siis olleet useammin käytössä – ovat sanat joulu (kiitos ahkeran bloggaamisen joulukuussa) sekä kiire (!). Tosi isolla fontilla on kaksi sanaa: talvi ja sairastaminen.

Tässä blogissa puhutaan siis pääasiassa talvesta ja sairastamisesta. Äyksis.

***

Sairastaminen on kyllä ajankohtaista taas.

Onnittelin itseäni kesäloman alkaessa, että taas selvittiin yksi talvi ilman suurempia sairasteluja. Olisi pitänyt koputtaa puuta: lomaa on ollut reilun viikon, ja koko ajan on ollut joku lapsi joko sairaana tai toipilaana.

Pienestä pitäen näkyvät oppivan tunnollisiksi koululaisiksi.

Haluaisin sanoa, että...