Vaarallisia vihollisia

Olemme joutuneet hyökkäyksen kohteeksi. Taloomme on tunkeutunut vaarallisia vihollisia.

On turha väittää, että tämä olisi tullut yllätyksenä. Toisaalta Suomi yllättyy joka vuosi ensilumesta ja talventulosta, joten kyllä kai minäkin saan pitää tapahtunutta yllättävänä.

Sitä paitsi minulla on täysi oikeus menettää mielenrauhani tunkeilijoiden vuoksi. Meidän talo, meidän säännöt. Älkää tupatko tupaan!

Ongelmahan on vain minun (kaikilla muilla talouden jäsenillä on jostain syystä jopa hauskaa!), mutta minä en voi sietää otuksia, jotka yrittävät tehdä pesää samoihin nurkkiin, joissa minä asustan.

Muutama syksy takaperin meillä oli aivan tolkuttomasti hiiriä. Tänä syksynä havaintoja on tehty kahdesta (2). Siinä on arviolta viisi liikaa. Pois meidän tuvasta, heti!

2 vastausta merkintään “Vaarallisia vihollisia”

  1. Älähän nyt hermostu! Hiiret ovat ihania pikku otuksia, kerrassaan suloisia nappisilmiä 😀 Haluavat varmaan sisään lämpimään, palelevat pienet reppanat…

  2. Outi hyvä, sovitaanko niin, että me saalistamme kaikki taloomme pyrkivät karvapallerot, pistämme ne sopivaan Matkahuollon pakettiin ja lähetämme tulemaan sinne teille päin :).
    Kyllähän hiiret voivat olla suloisia nappisilmiä, jos ne ovat tarkasti rajatulla alueella eivätkä hiiviskele viattomien pyykinripustajien kimppuun pimeistä nurkista…
    Huomasinpa pari kämmiä kommenttien koodauksessa ja korjasin ne saman tien. Kohtuuttoman tarkkaa, että pitäisi jokaisen välilyönnin ja lainausmerkin olla juuri oikealla paikalla.

Haluaisin sanoa, että...