Kenraaleissa on tunnelmaa

Tänään kolme tanssiryhmääni kokoontui kenraaliharjoituksiin. Viime hetken uudelleenjärjestelyiltä ei vältytty, mutta ratkaisevimmat ongelmat (= vaatteidenvaihdot) saatiin ratkottua. Siirtymät tanssista toiseen ovat niitä kriittisiä kohtia. Itse tanssithan on viime talven ja kesän aikana treenattu siihen kuntoon, että ne sujuvat kyllä.

Olen varsin tyytyväinen meidän tanssikokonaisuutemme monipuolisuuteen. Kolmen vartin keikassa on niin kansantanssia, perinteistä itämaista kuin disco orientaliakin. Tämän illan läpimeno osoitti, että kokonaisuus myös mahtuu puvunvaihtoineen päivineen säädettyyn kestoonsa – raskas kivi vierähti sydämeltä.

Neljän tunnin harjoitusrupeaman jälkeen väsyttää vietävästi, mutta lohduttaudun (?) sillä, että tämä väsymys ei ole mitään verrattuna siihen väsymykseen, mitä tunnen lauantaiaamuna, kun herään ennen puolta kahdeksaa herättelemään jälkikasvua, jotta ehdimme ajoissa heidän Speli-keikkansa kenraaliharjoituksiin…

***

Vielä virallinen mainososio:

Eteläpohjalaiset Spelit Kuortaneella, itämaisen tanssin esitys 21–21.45 Liikuntahotellin Aalto-ravintolassa. Luvassa upeita tanssijoita, iloisia ja näyttäviä tansseja sekä vuoden vinkeimmät vaatteidenvaihdot!

Haluaisin sanoa, että...