Juhlan syke

Nimipäivä ei ole suuren suuri juhla. Jostain syystä tänä vuonna ystävät ja tuttavat olivat panneet päivän merkille, ja nimpparionnitteluja ripotteli pitkin päivää. Kiitos, rakkaat ihmiset!

Juhlapäivä kohotti sykettä jo heti aamusta: heräsin siihen, että esikoinen seisoo sängyn vieressä ja ilmoittaa kellon olevan jo vaikka mitä.

Kännykkä oli jäänyt piuhan päähän latautumaan, joten herätyskin oli jäänyt laittamatta päälle. (Kelloradioni oli taas seonnut viimeisimmästä sähkökatkosta.) Ei auta, lähitulevaisuudessa on pakko käydä ostamassa pattereilla käyvä perinteinen herätyskello.

***

Kännykkäni akku kuuluu Nokian nettisivujen mukaan mahdollisesti virheellisiin tuote-eriin. Ainakin siitä on tullut varsin vinkeästi virtansa hävittävä aparaatti. Liekö sitten akkuongelmasta kyse, kun kännykkä on myös pariin otteeseen pimennyt tyystin ilman ennakkovaroitusta.

Otin yhteyttä Nokian asiakaspalveluun neljä viikkoa sitten, ja sieltä kerrottiin, että minulle saapuu mahdollisesti virheellisen tuote-erän perusteella uusi akku noin kolmen viikon kuluttua.

Huomasittehan, että noissa aikamäärissä on eroavaisuus, joka ei millään muotoa ole koitunut minun edukseni.

Huomiseksi riittää virtaa, kännykässä siis. Täytyy pistää herätys päälle, jotta huomisaamu alkaa vähän matalammalla sykkeellä.

Yksi vastaus merkintään “Juhlan syke”

  1. […] reilut kolme (vai neljä?) vuotta vanhalta puhelimen akulta ei enää sovikaan odottaa ihmeitä. Taannoin kerroin, että Nokian sivuja selatessani minulle paljastui, että akku kuuluu mahdollisesti vialliseen […]

Haluaisin sanoa, että...