Loppu, alku ja rikosilmoitus

Tänään sain kirjoitettua itsearvioinnin loppuun. Olin näyttökokeessa aiemmin syksyllä, ja kokeen viimeisenä osiona oli itsearviointi. Koska arviointi ei lopu ikinä, päätin tänään, että nyt se teksti saatetaan loppuun ja laitetaan eteenpäin.

Tehty. Ruksattu työlistalta. Hyvä mieli.

***

Aloitin tänään kiinnostavan neuleprojektin. Ensimmäiset sentit kudottu, ja tässä kohti hehkutan lankaa: Cascade 220 Wool on mukavaa neulottavaa ja jälki on kauniin tasaista.

Projekti on testineule Villapeikon neulemallista. Minä siis testaan neuleohjetta, ennen kuin se julkaistaan. Tästä projektista varmasti enemmän lähitulevaisuudessa käsityöblogin puolella. Sen verran innoissani olen urakasta, että ilman muuta raportoin neuleen etenemistä myös täällä.

***

Lopuksi rikosilmoitus: minulta on varastettu lokakuu. Vielä joku viikko sitten se olla köllötteli tyytyväisenä kalenterissani, suhteellisen tyhjänä, mahdollisuuksia täynnä. Nyt se on kateissa.

Enkä minä ole ehtinyt tekemään oikeastaan mitään. En edes muista, mihin kaikki päivät ovat hävinneet.

Jos joku löytää eksyneen, tyhjän ja aika tasapaksun lokakuun tai sen riepaleita jostain, olkaa muruja ja toimittakaa se takaisin. Viikkokin riittäisi – tai edes viikonloppu.

2 vastausta merkintään “Loppu, alku ja rikosilmoitus”

  1. No, kun minultakin on viety lokakuu! Olisikohan kyseessä sama varas! En voi käsittää, miten se on jo lopussa. Vastahan se alkoi.

    Minäkin olen saanut ruksattua työlistalta asioita. Joitakin oikein inhokkeja. Miten niitä niin kauan hellinkin siinä listassa.

  2. Minusta tuntuu, että lokakuuvaras on käynyt aika monen aikapankissa ryöväysretkillä. Ja mikä pahinta, joulua kohti ajankulu tuppaa perinteisesti vain kiihtymään. Pitäsiköhän tässä suosista siirtää katse tammikuuhun?

Haluaisin sanoa, että...