Taas näkyy

Kävin tänään ostamassa lisää piilolinssejä. Vanha satsi kesti kiitettävän pitkään, mutta alkusyksyn uintirupeama verotti linssien määrää sellaista tahtia, että pohja on paketeissa ollut jo kauan näkösällä.

Enää ei ollut tarjolla samanlaisia linssejä, joita olen viime aikoina käyttänyt. Sovitettiin uusia kertakäyttöisiä linssejä, jotka tuntuivat varsin mukavilta.

Ongelma tuli poisottovaiheessa: linssi on niin liukas, että sen irrottaminen tuntui työläältä.

Tähän asti linssien poisotto on ollut vaikeaa lähinnä siksi, että silmät ovat kuivahtaneet ja ohuen ohut muovikalvo ei ole tahtonut irrota suosiolla. Nyt mennään toisessa ääripäässä. Linssissä on aiempaa enemmän kosteutusta, joten se on aiempaa liukkaampi, joten siitä on vaikeampi saada otetta, joten se on vaikeampi saada pois silmästä.

Tuli huomattua.

Toivottavasti harjoitus tekee tässä mestarin, vaikka treeniä onkin tyrkyllä melko harvakseltaan.

Haluaisin sanoa, että...