Minoon miestä

Sain suomennettua kaiken muun tähän WordPress-teemaan, mutta – raivostuttavaa kyllä – kalenteri ja arkiston kuukaudet olivat yhä englanniksi. Mutta eivätpä ole enää!

Löysin kyllä pluginin, joka suomentaisi päivät ja kuukaudet, mutta jostain syystä asennuksen jälkeen tuli herjaa herjan perään.

Laiska ihminen ei jaksanut ryhtyä selvittämään, mikä yhteensopivuusongelma oli kohdalle osunut. Itse asiassa olin selvittelemässä, miten .htaccess oikein pelaa, kun haulla satuin löytämään tiedoston, jossa oli viittaus siihen tiedostoon, josta WP päivien ja kuukausien nimet aina nappaa.

Fiksua tai ei, kävin editoimassa wp_includes-kansiossa tiedostoa locale.php. Ja katso: nyt on suomenkieliset nimet kuukausilla (huom.! myös ä:t kohdallaan!) ja viikonpäivillä. *reipasta tuuletusta ja muutama jammausaskel*

Samat tuunaukset on tehty myös Ishtar-blogiin. Englanninkielisten välähdysten metsästys ja kääntäminen jatkuu…

2 vastausta merkintään “Minoon miestä”

  1. Mykkänä ihastuksesta – että joku osaa tuommoisia säätöjä tuosta vaan, aplodit ja tuuletukset\O/

  2. Inkivääri, ei se tullut ihan tuosta vain… Kolme viikkoa ihmettelin, ennen kuin keksin, miten saan suomennettua kuukaudet ja päivät. Php:n logiikka ei ole vielä ihan minulle valjennut, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa…

    Vinkeä ja monipuolinen ohjelma tämä WordPress. Vieläkin on tosin monta kohtaa viilattavana. Huomasin juuri, että tämä kommenttilaatikko ei halua mahtua raameihin. Murehdin sitä jonain toisena yönä :).

Haluaisin sanoa, että...