Kärsivällisyyden palkinto

Meni siihen muutama viikko, mutta tänään, lopultakin, Alhenan koreografian sovitus on kasassa. Muutamia pieniä detaljeja on vielä säätämättä, siirtymisiä hiomatta, mutta pääosin koreografian sovitus on siinä.

Täytyy vain kiitellä ryhmäläisten kärsivällisyyttä. Viime viikkojen ohjelmaan on kuulunut muun muassa järjestäytymistä erilaisiin kuvioihin. Ihmiset ovat seisseet häkellyttävän suuren osan tunnista, kun olen hahmotellut muodostelmia, värikokonaisuuksia ja visuaalisia efektejä.

Tämän illan huipentuma lienee se, kun kaksi ihmistä astui sivuille vuoron perään, kun pohdin, kumpi astuu kummallekin sivulle. Kärsivällisesti tämän tanssijat minulle demonstroivat, kunnes tein päätökseni.

Tästä tulee vielä upea tanssi! Ensiesitys on tammikuun lopulla, joten tanssi on hyvässä mitassa. Enemmän huolestuttavat kaksi puuttuvaa pukua – odottelen yhä kangasta saapuvaksi.

Haluaisin sanoa, että...