Pikkujoulua koko viikko

Syksyn viimeinen täysi opetusviikko on alkanut. Tällä viikolla mennään pikkujouluhengessä: joka ryhmä viettää pikkujouluja, omalla tavallaan.

Tänä iltana kirjoittajaryhmällä oli oikein kekkerit. Kirjoittajat olivat tuoneet glögiä, pipareita ja joulutorttuja, ja niitä maisteltiin kirjoittamisen ja tekstien analysoinnin ohessa. Ehdottomasti viikon maukkain tapa pikkujouluilla.

Tanssiryhmät viettävät pikkujoulua tietysti tanssien. Kaikilla ryhmillä on urakkana talven kolmas lämmittelytanssi, joka on hauska, helppo ja vauhdikas. Se puristetaan kasaan näin joulun alla, mutta kertausta on luvassa pitkin kevättä – ja esitys sitten Onnenvärinöissä huhtikuussa.

Tuntisuunnitelmat on siis tälle viikkoa kasassa. Muita töitä on tuossa odottamassa vino pino, joten on ihan mukavaa, että tällä viikolla on töissä selvät sävelet.

(Ensi viikolla tunnit jatkuvat vajaalla ohjelmalla: omat ryhmäni treenaavat läpi lomien, sillä tammikuun lopussa on tulossa näytös. Neljän viikon joululoman jälkeen ei tansseja enää löytyisi lihaksista eikä selkäytimestä. Lomaviikotkin siis tanssitaan.)

Haluaisin sanoa, että...