Pelissä mukana

Siitä asti, kun ryhdyin blogia pitämään, en ole näin pitkällä tauolla ollut. Mutta sieltä on otettava aika, mistä sen vähimmillä vaurioilla saa – tässä tapauksessa omasta ajasta ja omasta kirjoittamisesta.

Tänä keväänä päivät ovat hujahtaneet käsistä, viikot ovat lentäneet ja työt ovat kasautuneet. Johan minä kevään kalenteria täyttäessäni epäilin, että tästä keväästä ei ihan helposti selvitä – vapaapäivät kortilla, töitä tammikuulta toukokuulle lähes tauotta. Siihen päälle kaikki se, mitä ei voi ennakoida ja aikatauluttaa. Nukkuminenkaan ei olisi pahitteeksi.

Se tässä onkin niin ristiriitaista, että työt ovat kivoja, urakat ovat kivoja ja tekeminen on kivaa. Aikaa vain ei tahdo olla ja kaikki mahdollinen kaatuu niskaan juuri samaan aikaan.

Pikkuhiljaa pääsen taas mukaan blogimaailmaan. Kaikkien blogien WordPress-ohjelma päivitetty, RSS-lukija toimii ja jossain vaiheessa varmaan löytyy sitä omaakin aikaa ja ajattelukykyä.

Haluaisin sanoa, että...