Verkoton = kyvytön

Aamupäivä oli varattu aineistojen siirrolle webmailista koneelle. Pyh, pah ja pöh.

Ei verkkoyhteyttä = ei webmailia. Ei webmailia = ei aineistoja. Ei aineistoja = ei työntekoa.*

Vietin sitten viikon tehokkaimmaksi mitoittamani työaamupäivän katselemalla tv-sarjojen jaksoja ja virkkaamalla. Sama ohjelma jatkui myös iltapäivän, sillä verkkoyhteyttä oli tarjolla vain pätkittäin.

Illalla nettiyhteys oli palannut, mutta iltaopetuksen jälkeen ei enää jaksa. Paremmat yhteydet huomenna.

*Tokihan olisi monia muita hommia, joita voisin tehdä ilman nettiyhteyttä. Mutta aivokapasiteetti on nyt niin orientoitunut lehdentekoon, että sieltä on hankala vapauttaa toimintakykyä muihin projekteihin. Tiukkatahtinen kevät on jättänyt jälkensä: uudelleenorientoituminen on hidasta.

Haluaisin sanoa, että...