Seinäkuun paisteessa

Eilen oli Seinäkuun yö (Seinäjoen vuosittainen kulttuuritapahtuma, joka valtaa koko kaupungin). Tänä vuonna Saharan lisäksi seinäkuulaisille esiintyi myös D’Or. Yhdessä vedimme kaksi eri keikkaa, illalla Torikeskuksessa isolla porukalla ja myöhäisillassa Urheilutalolla vähän vähemmällä väellä.

Tänä vuonna sää oli niin lämmin, että alkuillasta ulkonakin olisi voinut esiintyä. Yleensä tanssiminen ulkosalla ei ole hyvä idea: jos lämmintä on alle 20 astetta ja lisäksi vielä tuulta, lihakset tuppaavat hyytymään. Ei ole mukava tehdä olemattoman pieniä liikkeitä, muttei myöskään kiva reväyttää lihaksia.

Koska ensi vuonna tuskin osuu tällainen lämpöaalto Seinäkuun yölle, pitäydymme jatkossakin sisäesiintymisissä. Torikeskuksen lattia oli lennokas, mutta onneksi kaikki tanssijat pysyivät pystyssä. Urheilutalolla taas mentiin tihkeällä lattialla, jossa pirueteissa sai potkaista reilusti eikä siltikään pyörähtänyt.

Yhtä kaikki mukava tehdä tanssia tunnetuksi myös sellaiselle yleisölle, joka meitä harvemmin muuten tulee nähneeksi.

Haluaisin sanoa, että...