Vielä yksi

Akvaarioita ei voi olla koskaan liikaa, eihän?

Sovin tänään vielä yhden akvaarion ostamisesta. Meillähän on niitä (vasta) neljä: 124 litraa inkkareita ja rubiineja, 330 litraa loistobarbeja ja mustatetroja, 189 litraa kypsymässä kasveille ja sukaravuille sekä 413 litraa odottamassa hiekkoja, vesiä ja kypsytystä.

Ei nyt enää mitään massiivista, mutta ystäväni joutuu myymään altaansa, ja hänellä olisi tyrkyllä noin 50-litrainen purkki. Meillä onkin ollut karanteenialtaasta pulaa…

189-litraista on kypsytelty nyt reilun viikon verran, ja nitriittiä on mukavasti. Kun se siitä laskee, voi olettaa akvaarion olevan kypsä. Kasviallasta on tarkoitus kansoittaa sukaravuilla, mutta voi olla, että niitä saadaan taloon vasta kevään korvalla. Mutta sentään kohta pääsee suunnittelemaan kasvivalikoimaa!

Yksi vastaus merkintään “Vielä yksi”

  1. Pikkufisujako siellä on, niin että tarvitaan karanteenia? Vaiko jotain siirtojuttuja? Vaikka siirtoahan ne pikkufisutkin joskus tarvitsevat.

Haluaisin sanoa, että...