Uhanalainen laji

Miten on mahdollista, että jälkikasvu aloittaa jokaisen aamunsa etsimällä sukkia, jotka ovat olleet juuri edellisenä päivänä jalassa.

Vakuuttelevat, että sukat on riisuttu huolellisesti omalle paikalleen, kuten muutkin vaatteet. Aamuun mennessä sukat ovat silti kadonneet. Ennen kouluunlähtöä täytyy siis selviytyä Suuresta Etsintäretkestä.

Parhaina päivinä sukkaparista on jäljellä toinen, ja se toinen on hukkapiilossa (tai mahdollisesti sukkapiilossa). Useimmiten sukka löytyy myöhemmin sohvan alta, sängyn alta, pöydän alta tai vaatepinon pohjalta. Tuossa vaiheessa sen kaveri on yleensä jo mennyt pyykkikoneen läpi ja päätynyt Parittomien Sukkien Reservaattiin. PSR:llä alkaa muuten olla aikamoisia laajentumispaineita.

Sukkien öiselle hävikille vetää vertoja vain käsineiden salaperäinen katoamiskyky. Jostain syystä niitäkään ei tahdo aamuisin löytyä.

Enää kaksi arkiaamua syyslomaan!

Haluaisin sanoa, että...