Joulu on t… + kuudes biisi

Pääsiäisenä yleensä havahdun siihen, että keittiön ikkunassa on edelleen joulukoristeet. Tänä vuonna pääsiäinen katosi käsistä, ja vaikka tiedostin, että joulukoristeiden paras aika on ehkä mennyt jo ohi, en tullut niitä ottaneeksi pois.

Tänään meidänkin keittiömme siirtyi kesäaikaan. Joulumobilet ja silkkipaperityöt siirtyivät joulukoristelaatikkoon sekä joulukynttelikkö varastointiin. Tilalle laitettiin muutama kesäinen silkkipaperityö ja ikkunaan roikkumaan sydämellinen kissapari.

Voi olla, että ennen aamua keittiössämme on myös kesäverhot. Se tosin edellyttää silitysinspiraatiota. Päivisin moista inspiraatiota on turha odottaa, joten lataan toiveeni tähän yöhön.

***

Kuudes päivä: laulu, joka muistuttaa jostain paikasta

Roxette: The look (YouTube-linkki)

Tämä laulu tuo aina mieleeni elävästi lentokoneen. Paikka on jossain puolivälissä matkalla maapallon toiselle puolelle – edessä oli vaihto-oppilasvuosi.

Roxetella oli sinä vuonna enemmänkin hittejä: Listen to your heart, Dressed for success, It must have been love. Toisella puolella maailmaa ruotsalaisbändi oli melkein kuin omasta maasta.

Haluaisin sanoa, että...