Siivoamisen seuraukset

Ennen joulua raivasin melkoisen määrän tavaraa säilytyksen puolelle, muun muassa korujentekotarpeistoni. Pakkasin helmet laatikoihinsa, työkalut pakkiin ja niin edelleen.

Poikkesin tosin logiikasta sen verran, että laitoin parit pihdit eri paikkaan, jotta niitä ei tarvitsisi työkalupakista asti kaivella. Oletin silloin, että niille saattaisi olla käyttöä hyvinkin pian.

***

Korurintamalla olen koko tammikuun keskittynyt kirjanpitoon ja inventointiin. Tänään lopulta kaivelin vähän helmiä ja hopeaa esille, jotta sain tehtyä yhden lahjakorun. (Olisi niin iso inspis tehdä jotain muutakin, mutta täytyy priorisoida muita töitä vielä ainakin viikon ajan.)

Pihtejä olisin tarvinnut, mutta muistissani on ihan musta kohta siinä paikkeilla, mihin on tallennettu pihtien sijoituspaikka. Kaivoin siis hätäpäissäni esille huonommat pihdit, jotta sain korut tehtyä.

Vastaisen varalle: kaikki työkalut pakataan työkalupakkiin. Ei poikkeuksia.

3 vastausta merkintään “Siivoamisen seuraukset”

  1. Moi pitkästä aikaa ja hyvää alkanutta vuotta! Nyt on helmikuu – helmen kuukausi… vieläkö muistat, että sinun piti saada minulta jotain…
    P

  2. Kiitos, Pantteri! En ole unohtanut, mutta koneprojekti ja webpalvelunvaihdos ovat työllistäneet niin, että monet asiat ovat jääneet odottamaan niiden valmistumista. Palaan asiaan!

  3. Ok. Jaksan kyllä odottaa. Enemmän huolestuttaa se että jos olet unohtanut. Jaksuja sinne!

Haluaisin sanoa, että...