Väsy kroppa jatkaa

Vaikka tällä viikolla opetusohjelmani ei vielä pyörikään täydellä teholla, töitä on yltäkyllin. Ihanaa – vaikka kroppaa kolottaakin.

Eilen olin opettamassa osana Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisen yhdistyksen teemaviikkoa. Kohderyhmänä olivat äidit ja lapset, ohjelmassa nuubialaistanssia. Väkeä oli mukavasti – saliin ei juuri enempää olisi mahtunutkaan –, ja oli kivaa! Hiki virtasi, äitien ryhdit oikenivat ja lapset (ainakin yli nelivuotiaat) jammasivat innoissaan.

Olen oikein iloinen, että MLL tarjosi minulle mahdollisuuden kokeilla äitien ja lasten tanssikurssin pitämistä. Tällaisia tunteja voisi pitää toisenkin kerran.

***

Tänään disco oriental -tunnilla harjoiteltiin talven koreografioiden liikkeitä. Pari liikettä paljastui Hyvin Huonoiksi Ideoiksi, joten ne luultavimmin sensuroidaan vielä koreografioista pois. Mutta muuten näytti komealta!

Olen näiden fuusioitämaisen koreografioiden kanssa ihan täpinöissäni: mukaansatempaavat musiikit ja innostuneet tanssijat! Mitä enempää voi opettaja toivoa? No jaa, inspiraatiota ehkä, mutta sitäkin tuntuu mukavasti löytyvän.

Ensi viikolla opiston tunnit pyörähtävät käyntiin, joten vapaa-ajan ongelmia ei ole tiedossa. Samalla pääsen inspiroitumaan myös itämaisen musiikeista. Uusilta ja vanhoiltakin cd:iltä on valikoitunut paljon mukavia biisejä – saan taas kuunnella hyvää musiikkia monta tuntia illassa!

***

Turha sanoakaan: vaikka mieli on ihan innoissaan, kroppa huutaa taas.

Tälle viikkoa on enemmän duunia kuin laki sallii, mutta jatkossa viikko-ohjelmaan on ihan oikeasti pakko raivata riittävästi aikaa kehonhuollolle ja nukkumiselle. Edessä on pitkä opetustalvi ja aiempaa enemmän opetustunteja – ei parane saada kroppaa jumiin heti ensi metreillä.

Haluaisin sanoa, että...