Kärsivällisyys on hyve (oppilailla)

Alhenan illan tanssitreeneissä tehtiin ryhmäkuvioita.

Työn alla on khaligitanssi Persianlahdelta, ja siinä käytetään värillisiä isoja sinfonkimekkoja. Tällä kertaa tanssin ryhmäkuviointi lähtee mekkojen värien pohjalta. Niinpä kuvioinnin alkajaisiksi ihmiset saivat seisoskella erilaisissa väriyhdistelmissä, ja minä tuumailin, mitkä yhdistelmät näyttävät parhaimmilta. Aina välillä kävelytin pari ihmistä tuonne, pari tänne ja vaihdoin toisenväriset mekot vierekkäin.

Sen jälkeen siirryttiin liikkumaan värikuvioissa ja vaihtelemaan paikkoja vauhdissa. Tuumailtiin, miten saadaan nopeimmin ihmiset siirrettyä vuoroväreistä tasaväreihin ja ryhmät hajoitettua kahtia ja vaihdettua rivit jonoon ja ympyrään ja niin edelleen.

Tiivistelmä:

  • Tunti oli tylsä.
  • Sovitusta kasassa noin kolmannes.
  • Tanssi alkaa näyttää hyvältä.
  • Oppilailla oli kivaa.

Hyvässä porukassa tervanjuontikin on herkkua. (Sitä jatkuu vielä kaksi viikkoa.)

Haluaisin sanoa, että...